inschrijven voor buitenschoolse opvang met vrije-tijdsaanbod

vrijdag 01 september 2017

 

Zoek je dit schooljaar en de komende vakanties opvang en een zinvolle vrijetijdsbesteding voor je kind?

 

Dan kan je kind vanaf  1 september  naar de lange opvang van vzw Familia

 

Kinderen die langer dan een uur naar de opvang gaan, krijgen er maximale kansen om hun talenten te ontwikkelen. Want kinderen zullen er meer en meer kunnen deelnemen aan sportactiviteiten, de muziekschool, cultuurprojecten en huiswerkbegeleiding.

Kinderen kunnen alle weekdagen bij ons terecht vanaf 6u45 tot 20u en op zaterdagen van 8u tot 18u. 

We werken dit uit in samenwerking met Stad Genk en vrije tijdsorganisaties. 


PARDOES (Hoevenzavel) 

Leerlingen van BS Sint-Jozefschool,  BS Stippestap , BS Oud-Waterschei,  Sint-Martinus, De Dolfijn, de Luchtballon en School met de Bijbel kunnen voor opvang en vrije tijd terecht bij Pardoes: 

Voor leerlingen van ’t Schoolke in Oud-Waterschei zal Stad Genk vanaf september busvervoer voorzien. De begeleiding van de kinderen op de bus gebeurt door de opvangbegeleiders van Pardoes.

De leerlingen van ’t Schoolke in Oud-Waterschei kunnen indien gewenst ook op school in de korte opvang blijven: ’s morgens vanaf 8u00, na school tot 16u00.

Wil je meer informatie of je inschrijven bijvzw Familia-Pardoes, maak dan telefonisch  een afspraak voor inschrijving, een rondleiding en meer informatie: 089 380234 – Cindy Claes.

 

PARDOTJE (Zwartberg)

Pardotje richt zich voornamelijk tot leerlingen van Driehoeven of St Albertus of kinderen uit de buurt die naar St-Martinus, de Dolfijn, Luchtballon of School met de Bijbel gaan, maar in de vakanties zijn ook andere kinderen uit de buurt welkom in Pardotje.

Voor leerlingen van Driehoeven of wijkschool "de Ballon", zal Stad Genk vanaf september busvervoer voorzien. De begeleiding van de kinderen op de bus blijft door de opvangbegeleiders van Pardotje gebeuren.

Wil je meer informatie of je inschrijven bij Pardotje, maak dan telefonisch  een afspraak voor inschrijving, een rondleiding en meer informatie:  0496 542 363 – Romina Giuga

Tot binnenkort, in onze opvang!

 

vergeet niet:  INSCHRIJVEN DIENT STEEDS VOORAF TE GEBEUREN!