inschrijven voor buitenschoolse opvang met vrije-tijdsaanbod

maandag 05 augustus 2019

 

Zoek je tijdnes het schooljaar en in vakanties opvang en een zinvolle vrijetijdsbesteding voor je kind?

…dan kan je kind naar de lange opvang van vzw Familia komen.

Kinderen die langer dan een uur naar de opvang gaan, krijgen er maximale kansen om hun talenten te ontwikkelen. Want kinderen zullen er meer en meer kunnen deelnemen aan sportactiviteiten, de muziekschool, cultuurprojecten en huiswerkbegeleiding.

We werken dit uit in samenwerking met Stad Genk en vrije tijdsorganisaties. 

Kinderen kunnen alle weekdagen bij ons terecht vanaf 6u45 tot 18u / 20u en op zaterdagen van 8u tot 18u. 

Kinderen die in de buurt van onze opvanglocaties wonen en school lopen in de St-Martinusschool, de Dolfijn, de Luchtballon of School met de Bijbel, kunnen in al onze locaties terecht.   Hier zorgt de school zelf voor het vervoer naar de opvang.

In vakantieweken zijn niet alleen onze vast klanten maar ook andere kinderen uit de buurt welkom in onze opvang.

Eén belangrijke regel: steeds vooraf inschrijven.

Onze locaties:

PARDOES (Hoevenzavel) 

Leerlingen van de Sint-Jozefschool, Stippestap, ’t Schoolke en de Bladwijzer kunnen voor opvang en vrije tijd terecht bij Pardoes, gelegen Halsmtr 3 in Genk.

Voor leerlingen van ’t Schoolke in Oud-Waterschei voorziet stad Genk busvervoer.  De begeleiding van de kinderen op de bus gebeurt door de opvangbegeleiders van Pardoes.

De leerlingen van ’t Schoolke in Oud-Waterschei kunnen indien gewenst ook op school in de korte opvang blijven: ’s morgens vanaf 8u00, na school tot 16u00.

Pardoes is als enig locatie open tot 20 uur en ook op zaterdag (8u-18u)

Wil je meer informatie of je inschrijven bij Pardoes, maak dan telefonisch  een afspraak voor inschrijving, een rondleiding en meer informatie: 089 380234 – Sandra Garzon.

 

PARDOTJE (Zwartberg)

Pardotje ( Lucien Londotstr 3 in Genk) richt zich voornamelijk tot leerlingen van Driehoeven en de St-Albertusschool.  Voor leerlingen van Driehoeven en de  wijkschool "de Ballon", wordt ism de Stad Genk busvervoer voorzien. De begeleiding van de kinderen op de bus blijft door de opvangbegeleiders van Pardotje gebeuren.

Wil je meer informatie of je inschrijven bij Pardotje, maak dan telefonisch  een afspraak voor inschrijving, een rondleiding en meer informatie:  0496 542 363 – Petra Peeters

 

 PARBOEM (Boxbergheide)

Leerlingen van de Sint-Michielsschool, het Kompas en de basisschool van  Boxbergheide kunnen voor opvang en vrije tijd terecht bij Parboem, gelegen Plaggenstr 4 in Genk.

Voor leerlingen van de Sint-Michielsschool en de school in Boxberg voorziet stad Genk busvervoer.  De begeleiding van de kinderen op de bus gebeurt door de opvangbegeleiders van Parboem.

De leerlingen van de Sint Michielschool worden voor de school opgevangen in de school zelf.

Wil je meer informatie of je inschrijven bij Parboem, maak dan telefonisch  een afspraak voor inschrijving, een rondleiding en meer informatie: 0492 237241 -  Cindy Claes


Tot binnenkort, in onze opvang!

 

vergeet niet:  INSCHRIJVEN DIENT STEEDS VOORAF TE GEBEUREN!