code geel vanaf 9 juni

dinsdag 08 juni 2021

 

Vanaf 9 juni schakelen we in de kinderopvang naar code geel.

De versoepelingen hebben vooral betrekking op het toelaten van meer externen, waaronder ouders,  in de opvang.

Deze versoepelingen zijn gebaseerd op de versoepelingen in de gehandicaptensector en sector jeugdhulp. Dit zijn sectoren waar de medewerkers prioritair gevaccineerd werden. Dat is in de kinderopvang niet het geval, veel van onze kindbegeleiders wachten nog op de oproep voor hun eerste vaccin.   

We willen heel graag snel terug naar een werking waarbij ouders met open armen ontvangen worden IN onze leefgroepen.  Maar we hebben, ter bescherming van onze medewerkers, beslist om voorlopig niet mee te gaan in deze versoepeling en ouders nog geen toegang te geven tot de leefgroepen.   

We blijven natuurlijk inzetten op alternatieve manieren om met jullie in gesprek te gaan; aan de deur van de leefgroep, buiten in de tuin of via een digitale weg.   Een praatje voor en na een opvangdag of bij een probleem,  blijft een belangrijk onderdeel van onze werking.

We volgen ondertussen de vaccinatiecampagne op de voet en herbekijken de situatie opnieuw in de loop van de zomer. Net als jullie, kijken we reikhalzend uit naar het moment dat er terug wat meer ouders in onze opvang mogen komen.

We hopen jullie hiermee voldoende te informeren.  Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet ons te contacteren.

 

Nieuwsarchief

Toon oudere nieuwsberichten