Kinderen van Sterrenrijk komen vanaf de zomervakantie 2020 naar Parboem

donderdag 23 april 2020

 

 

             

 

 

Basisschool sterrenrijk uit Bokrijk en Parboem (KDV Familia) gaan samenwerken voor de buitenschoolse opvang.

De kinderen van het STERRENRIJK kunnen nu al op woensdag namiddag, schoolvrije dagen en vakanties  terecht in PARBOEM voor buitenschoolse opvang.  Vanaf september breiden we ons aanbod naar deze school uit met "lange" opvang voor de kinderen die langer dan anderhalf uur na schooltijd opvang nodig hebben.  Kinderen die maar een korte tijd opvang nodig hebben (tot 16u30 of tot 13u30 op woensdagen), worden in de school opgevangen.  

 

Normaal zou er een infomoment voor ouders gepland worden maar corona heeft ook hier een stokje voor gestoken.   We informeren ouders nu via digitale weg maar wie graag eerst een kijkje gaat nemen, kan een afspraak maken met de teamverantwoordelijke Cindy Claes via cindy.claes@kdvfamilia.be of 0492 23 72 41.

In deze  infobrochure Parboem vind je alle informatie terug over onze werking.  Is je interesse gewekt en wil je graag inschrijven dan kan dit door het formulier achter deze link ( schriftelijke overeenkomst )in te vullen en terug te bezorgen aan  cindy.claes@kdvfamilia.be.


Inschrijven ZOMERVAKANTIE 2020 

Wie bovenstaande schriftelijke overeenkomst voor 1 mei indient, zal nog met voorrang kunnen inschrijven voor de zomervakantie. Onze communicatie over de zomervakantie vertrekt half mei.  Je kan deze samen met een inschrijvingsformulier via de post verwachten. 

Inschrijven schooljaar 2020-2021

Als de coronamaatregelen het toelaten voorzien we een  infomoment in augustus maar er kan zeker ook al via boenstaande links ingeschreven worden voor opvang vanaf september 2020. 


Je vindt nog meer info op deze website door door te klikken op Parboem 


 

 

 

 

 

 

Nieuwsarchief

Toon oudere nieuwsberichten